Επιπλωμένα Διαμερίσματα

Απεριόριστη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο με την Καλαμάτα στα πόδια σας. Απέναντι στην σειρά το Πεταλίδη, η Κορώνη, η Μεθώνη, στα αριστερά η είσοδος για την Μάνι και την Μαγευτική Καρδαμύλη και Στούπα.

Τα Επιπλωμένα Διαμερίσματα Semiramis ξεχωρίζουν για την αισθητική και διακόσμηση τους, τριχρωμίες, κορυφαίας ποιότητας υλικά, συνθέτουν την ιδανική συνταγή για τέλειες Διακοπές στην Μεσσηνία.

Τα Semiramis αποτελούνται απο δυο μεζονέτες 80τ.μ. , η καθεμία αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με μπάνιο στον 1ο όροφο, κουζίνα – καθιστικό και WC στο υπερυψωμένο ισόγειο., κρεβάτια από ξύλο και μέταλλο με ουρανό.

Air condition δωδεκάρι σε όλα τα δωμάτια, τηλεόραση, κουζίνα 11μ. με ψυγείο δίπορτο και κουζίνα κανονικών διαστάσεων (όχι κουζινάκι) Απορροφητήρας καμινάδα Η κουζίνα είναι 11μ. και το καθιστικό έχει δυο καναπέδες τριθέσιους οι οποίοι γίνονται διπλά κρεβάτια.

Τα παρακάτω δείχνουν την επιμέλεια και φροντίδα μας στα Διαμερίσματα Semiramis για εσάς που θέλεται στις διακοπές σας στην Μεσσηνία Καλαμάτα να αποδράσετε και να μεταφερθείτε στο όμορφο τοπίο του χωριού μας στην Βέργα Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, παραδοσιακά αλλά με τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα υλικά και ανέσεις.

Φωτιστικά δαπέδου και οροφής design. Πίνακας στο καθιστικό. Γρανίτης στον 1ο όροφο, μάρμαρα γιαννιώτικα στις σκάλες , ινοξ κάγκελο, ινοξ είσοδος με πολυκαρμπονικό σκέπαστρο. Σταμπωτά δάπεδα, ηλιακούς, ξεχωριστές θέσεις παρκινγκ, περιβάλλον χώρος φιλικός στα παιδιά, περιστοιχισμένη επένδυση από πέτρινη μάντρα αρμολογημένη και κάγκελο εξαιρετικής ποιότητας.

Η όλη επένδυση έχει γίνει με μεράκι με σκοπό την πρόληψη οποιασδήποτε απαίτησης του πελάτη.